Produktionsbolaget Kalasproduktion AB drivs av personer som tillsammans har erfarenhet inom projekt- och produktionsledning av evenemang.

 

Nynäskalaset är ett av flera framtida produktioner som Kalasproduktion kommer att producera. Bolaget tar fram, men tar även emot uppdrag – allt från barnkalas till mässor – och hjälper kunden från planering till genomförande för att nå sitt mål.

 

"Även det lilla evenemanget ska kännas storslaget och perfekt i minsta detalj,

utan att tumma på kvalitén".

VARFÖR SKA NI VÄLJA OSS?

 

Vi vet att vi inte är ensamma inom vår bransch, men vi anser att det är viktigt att bygga bra relationer. Publiken är det viktigaste för varje evenemang och det är det vi vill hjälpa er med. Kalasproduktion tillhandahåller kompetent personal inom projektledning, ekonomi, säkerhet och produktion med inriktning på event samt kultur. Uthyrning av samtliga eller delar av företagets tjänster är möjliga.

VÅR STORY

 

Under ett möte den 4 maj 2015 träffades några musikintresserade för att tillsammans arrangera större kulturupplevelser med inriktning på musik, mat och folkhälsa i Nynäshamns kommun. Organisationen som växte fram valde att tillsammans bilda ett samägt produktionsbolag för att ta sig an uppdrag och arrangera stora som små evenemang

med bas i Nynäshamn.

 

Bolaget ägs av 24 personer, samtliga delaktiga i Nynäshamns närings- och

kulturliv.

 

VÅR VISION

 

VI skall erbjuda musik och underhållning av absolut högsta klass och symbolisera det fantastiska och unika med Nynäshamn.

"Tillsammans är allt möjligt!"

 

 

BOLAGSINFO

 

Kalasproduktion i Södertörn AB

 

559028-3999 (Nynäshamn)

 

Verkställande direktör

Fredrik Fernström

Anders Nylén (vice)

 

Styrelse:

Agneta Christiansen (ordf.)

Johan Bökman

Stefan Grönlund

Jonas Carlson

Kenneth Holmér

Jens Christiansen

Copyright © Kalasproduktion i Södertörn AB 2016